Bitcoin Movement frigiver begrænset streetwear-samling

Bitcoin Movement frigiver begrænset streetwear-samling med blockchain-bevis

I samarbejde med rapperen Zuby lancerer Bitcoin Movement en ny samling, hvis ægthed er registreret på VeChain.

På fredag ​​lancerede onlineforhandleren Bitcoin Movement (BTCMVMNT) en streetwear-modekollektion i begrænset udgave, der inkluderer et „bevis på ægthed“, der blev indtastet på blockchain for hver tøj.

Kollektionen på 300 stykker, der blev Bitcoin Revolution designet med hjælp fra den britiske influencer og rapperen Zuby, består af 50 hættetrøjer, 125 kasketter og 125 T-shirts, som alle er prydet med logoet “21 millioner”. Igen er dette en hentydning til den maksimale mængde Bitcoin i omløb.

Hvert stykke i samlingen under mottoet „Take the Power Back“ har et chipsæt, som igen er forbundet til VeChain-blockchain

Ved hjælp af en smartphone-app fra Bitcoin Movement kan kunderne derefter scanne et syet klistermærke, hvilket betyder, at VeChain læser produktinformation om den pågældende vare i realtid.

I tilfælde af at det er et rigtigt stykke, vises meddelelsen “100% reel”. Derudover angiver appen versionsnummeret på beklædningsgenstanden og det unikke transaktions-id, hvorigennem varen er forankret i blockchain.

Daryl Kelly, grundlæggeren af ​​Bitcoin Movement, forklarer: ”Jeg ville have vores første kollektion som en Blockchain Limited Edition for at fange Bitcoins filosofi. Det er beregnet til at skildre nøjagtigt de egenskaber, der gjorde Bitcoin så forstyrrende, vellykket og attraktiv for alle, der leder efter sandhed og gennemsigtighed. Den markedsledende blockchain fra VeChain passer perfekt til vores bevægelse ”.

Den nye kollektion er ikke første gang, at beklædningsgenstande i begrænset udgave er forbundet med en blockchain for at garantere deres ægthed. Flere og flere modedesignere over hele verden bruger teknologien til deres forsyningskæder eller for at bevise ægtheden af ​​deres stykker.

Det kendte mærke Alexander McQueen lancerede igen den 3. september en ny blockchain-drevet modemærke, som gør det muligt for både designere og forbrugere at registrere og videresælge deres tøj.